mandag 21. mars 2011

huset vårt står helt selv=)

Snekkerene er ferdig utvendig med huset vårt nå, og stillasjer er tatt ned. Å hei huset kan jo stå helt selv, det klarer seg utmerket uten stillasjer ;) Så da har vi selvfølgelig vært noen runder rundt huset med kamra, så her kommer nye bilder. Inni har vi ikke gjort noe de siste dagen, kun malt en liten vegg. Men i dag begynner jeg å sparkle og pusse den store tømmerveggen vi har funnet frem, det vil nok ta sin tid, men jeg koser meg bare med sånt arbeid.

Har noen en ide om hvilken farge vi skal male huset tar vi gjerne i mot, selv har vi tenkt på lys grå eller brun med hvit staffsje.


Fra den siden vi som oftes ser huset vårt fra. Har ennå masse byggerot som ligger å venter på at snøen skal tine slik at vi kan bestille søppelkonteiner.


Fremsiden av huset, og ennå mer byggerot. På denne siden kommer stuetilbygget til sommeren, den kommer med det borteste vinduet.


Her er det gammle stuetilbygget, det blir innbakt i det nye tilbygget som vi setter opp i sommer.
Veggen på oversiden skal vi sette panel på til sommeren, er så mye hardpakket snø der nå så vi kommer ikke til .

Bildene er tatt en sein ettermiddag, derfor litt dårlig lys.

1 kommentar:

  1. wow !! Blir jo et totalt anna hus nå Stine : ) Ser kjempeflott ut!! Trur lysgrått med hvitt på karman og listen blir nydelig!!!
    Kos deg med tømmerveggen : ) Spennanes!!
    Klem Tove

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar=)

Copyright

Bilder og tekst på denne bloggen er laget, skrevet og tatt av meg, om ikke annet er oppgitt så er det Copyright Stine.
Om du vil låne noe er det bare å spørre.